KUBUS WONEN

Adres: Anthonie van Diemenstraat 34 A, 4104 AE Culemborg 
Telefoon: 0345549810
E-mailadres: info@kubuswonen.nl
Website: https://www.kubuswonen.nl/
Facebook:
Instagram:
LinkedIn:

Openingstijden: Dinsdag 10:00 tot 17:30 Woensdag 10:00 tot 17:30 Donderdag 10:00 tot 17:30 Vrijdag 10:00 tot 17:30 Helaas tijdelijk geen koopavond. Zaterdag 10:00 tot 17:00 Zondag Gesloten Maandag Gesloten

Leveropties: afhalen en bezorgen

Aanbod

Sinds 2003 houdt Kubus Wonen zich bezig met de verkoop van meubelen en het geven van advies op het gebied van woninginrichting. In al die jaren hebben wij geleerd dat service en kwaliteit twee belangrijke pijlers van ons bedrijf zijn. Nu onderscheiden wij ons door op een toonaangevende wijze een breed concept aan meubelen aan te bieden. Kubus Wonen is centraal gevestigd in Nederland aan de rand van Culemborg. Wij beschikken over een grote showroom waardoor het mogelijk is om onze kwaliteits meubelen op een mooie manier te presenteren. En op de 1e verdieping hebben wij voornamelijk opruiming, toonzaalmodellen, overtollig voorraad van onze leveranciers, partijhandel, beursmodellen en uiteraard voor zeer scherpe prijzen!

Bij Kubus Wonen vindt u van modern tot romantisch wonen, van lounge sofa tot senioren bank, van retro fauteuils tot design relaxfauteuils, van landelijk tot een moderne kast; Kubus Wonen heeft het. Naast onze Kubus Wonen huis collectie vindt u bij ons ook de merken Happy@Home, L`Ancora Collection van het Anker, Cartel Living, Ojee Design, Haveco, Maxfurn, Hjort Knudsen relaxfauetuils, Gealux relaxfauteuils, en nog veel meer. Kom langs en laat u inspireren door onze fantastische meubel collectie.