Krachtig Persoonlijk Leiderschap

Adres: Godfried Bomansstraat 8, 4103 WR Culemborg 
Telefoon: 0628913229
E-mailadres: info@krachtigpersoonlijkleiderschap.nl
Website: https://www.krachtigpersoonlijkleiderschap.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/krachtigpersoonlijkleiderschap/
Instagram:
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mennadejager/

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag. Behalve op maandagmiddag en woensdagmiddag.

Leveropties: op afspraak geopend

Aanbod

Wil je meer regie, rust en resultaat – versterk dan je persoonlijk leiderschap. Dé basis voor iedere vorm van leiderschap. Of het nu aan je bedrijf, personeel of team is.

Wil je dat ook nog authentiek en waardengericht? op een manier die bij jou past? Dan ben je aan het juiste adres, want ik ben niet van hokjes, maar van maatwerk. Ik hou er van om jou zo snel mogelijk zo slim mogelijk te maken.

Onderweg zoeken we naar de scherpste koers, waardoor jij jouw resultaten behaalt. Alles wordt daar in meegenomen; trouw zijn aan jezelf, met passie werken met de talenten die je hebt, de beste versie van jezelf worden én inzetten, zodat je een bijdrage levert, verschil maakt en meer voldoening ervaart. Zodat je toekomt aan wat belangrijk voor je is en belangrijker nog: wie belangrijk voor je zijn.

Dit is ook de koers, waarbij je onderweg prettig blijft leren, je potentieel ontwikkelt en je vanuit rust en vertrouwen leiding geeft aan jezelf. Iedere dag weer. Ten eerste in het leiding geven aan jezelf en daarnaast ook in combinatie met je omgeving. De enige duurzame koers is win-win.