Gewoon Saskia – Saskia Veltenaar

Adres: Graanmolenweg 59, 4105XD Culemborg 
Telefoon: 06-28638605
E-mailadres: info@gewoonsaskia.nl
Website: https://www.gewoonsaskia.nl/
Facebook:
Instagram:
LinkedIn:

Openingstijden: Momenteel zijn ook wij druk doende alternatieven te onderzoeken, in de zin van digitaal klassikaal. Als blijkt dat de scholen na 28 april 2020 dicht moeten blijven of dat er een ander scenario is waar we mee moeten leren gaan, dan hebben we een goed draaiboek om alle leerlingen toch de typecursus vóór de zomer te kunnen laten doen. We zullen dus sowieso starten na de meivakantie! Tijdens de digitale vaardigheden cursussen werken we altijd met hele kleine groepen vanuit onze eigen locatie, dus deze cursussen kunnen gelukkig altijd doorgaan, ongeacht of de scholen open zijn of niet vanaf 28 april 2020. Wellicht een mooi moment om je zoon of dochter digivaardiger te laten worden? Kijk op de website voor meer update nieuws.

Leveropties: op afspraak geopend

Aanbod

Gewoon Saskia – Hét adres voor typeles, huiswerkbegeleiding en digitale vaardigheden

Sinds 2012 is Gewoon Saskia hét adres in Culemborg en omgeving om te leren typen. Met veel enthousiasme en plezier geeft ze les aan kinderen, scholieren en volwassenen.
Haar kracht is dat ze de taal van kinderen weet te spreken en zo met humor jongeren digitaal wijs kan maken op gebied van blindtypen, leren leren, leren plannen, leren structureren en leren omgaan met verschillende soorten software en digitale tools.
Het aanbod van Gewoon Saskia is met de jaren steeds uitgebreider geworden. Niet alleen geeft ze typeles, maar ze geeft ook graag huiswerkbegeleiding aan brugklassers en digitale vaardigheden lessen op allerlei vlak.
Nieuwsgierig? Meer info? Of meteen aanmelden? Dat kan via www.GewoonSaskia.nl