De Dienstfabriek en Olga’s Atelier

Adres: Parallelweg Oost 13, 4103 NC Culemborg 
Telefoon: 06-51999090
E-mailadres: dedienstfabriek@olgaellerman.nl
Website: http://www.olgaellerman.nl/
Facebook:
Instagram:
LinkedIn:

Openingstijden: Openingstijden: Maandag en dinsdag van 9.30-16.00 uur Woensdag en donderdag van 9.00-12.30 uur Het maken van een afspraak op een ander tijdstip is ook mogelijk.

Leveropties: op afspraak geopend

Aanbod

De Dienstfabriek:
heb je een hulp- of klusvraag? Wij helpen je graag! De Dienstfabriek regelt voor jou de juiste aanbieder voor jouw vraag. Bij De Dienstfabriek kun je terecht voor: klusjes in en om huis, tuinonderhoud, sauzen, schilderen, behangen, timmerwerk, opruimen, huisontruiming en meer. Bel of mail voor meer informatie naar: 06-51999090 of dedienstfabriek@olgaellerman.nl

Olga’s Atelier:
Olga’s Atelier, sociaal-creatief, is een gezellige en huiselijke plek waar mensen samenkomen om met elkaar mooie dingen te maken.
We werken met gebruikte materialen waar we van alles van maken, vooral unieke producten: kussens, schorten, pannenlappen, ovenwanten, tassen, vlaggenlijnen en meer. Naar wens iets maken kan ook. Tevens maken we in opdracht prachtige wandkleden met een akoestische werking. Meer weten of iets kopen/bestellen? Bel of mail en vraag naar de mogelijkheden: 06-51999090 of olgasatelier@olgaellerman.nl.